Julemad – hjemmelavet og lækkert

Julemad – hjemmelavet og lækkert

Julemad på to-do listen? Der er så meget at se til når December og højtiden nærmer sig, og de mange ærinder skal klares i tide. Men ville det ikke være rart at have styr på de mange opskrifter til julemiddagen i god tid i år?

10 Tips Til at Spise Sundt

10 Tips Til at Spise Sundt

Der er mange teorier angående en sund livsstil, og det er vidt forskelligt hvad der trended. Indimellem Paleo, Dukan, og Atkins kure er der nogle 'gode gamle' råd til en god kost som vi har det med at glemme. Det er svært at holde styr på samtlige super-foods og hvilke der inderholder hvad. Eksotiske gojibær kan være dyre og ingefær shots tager måske et par gange at få lavet helt rigtigt.

Spis salater på den fede måde

Spis salater på den fede måde

Triste grå dage uden sol giver ikke ligefrem anledning til knasende sund salat. Men, når det er sagt så er salat en superfood. De kan være søde, sure og friske med et strejf af asiatisk krydderi eller helt simpel og velsmagende. Find frem til dit lækre go-to salat tip hér i bloggen og lær at elske at spise lidt sundere til hverdag.

Gluten – Hvad er det egentlig?

Gluten – Hvad er det egentlig?

Det vi kender som "Gluten" er et protein. Det er noget vi indtager med brød og andre fødevarer, da det findes i de kornsorter vi spiser, som for eksempel hvede, rug, byg og havre. Et god egenskab er at gluten fungere som en slags hæve-agent. Derfor er det som ofte i alle de traditionelle brød vi spiser.

Veganer – hvorfor & hvordan?

Veganer – hvorfor & hvordan?

Veganer er navnet på en række mennesker der spiser og lever vegansk. Det kan være svært at følge med de mange mad trends der kommer hver sæson. Det er en jungle at finde ud af hvilken diæt der reelt er sund, og hvilken der er rigtig for dig.