Hurtige retter

Forside » Hurtige retter

Skal ungerne til fodbold, håndbold, ridning, svømning eller skal du bare videre om et øjeblik, så er der god grund til at prioritere hurtige madretter. På denne side kan du finde opskrifter, der maksimalt tager 30 minutter at lave.

Hurtig morgenmad

Nedenfor kan du se hurtig morgenmadsopskrifter, som du helt sikkert burde kunne lave inden og spise inden du skal ud af døren.

Blødkogt æg

Blødkogt æg
Blødkogt æg

Blødkogt æg er en af de hurtigste morgenmadsretter du kan lave. Videre så er blødkogt æg ganske proteinrigt og en god start på dagen. Kan serveres i æggebæger eller på brød.

Havregrød

Havregrød
Havregrød

Havregrød er et hurtig, sundt og nærende morgenmåltid. Du kan her finde en dejlig simpel opskrift på havregrød.

Æggekage

æggekage
æggekage

Æggekage er en super lækker nem morgenmad. Det tager cirka 20 minutter at lave æggekage, så du skal nok bruge en halv times tid, hvis du også skal have tid til at spise æggekagen.

Bananpandekager

Bananpandekager
Bananpandekager

Bananpandekager er en rigtig lækker morgenmadsret eller brunchret. Det tager kun cirka 20 minutter at lave banapandekager.

Hurtig frokost

Nedenfor kan du se opskrifter på hurtig frokost, som du nemt kan lave derhjemme eller på arbejdet..

Stjerneskud

stjerneskud
stjerneskud

Stjerneskud er en klassisk dansk frokostspise. Der findes nærmest ikke den traditionelle danske frokostrestaurant, som ikke serverer stjerneskud. Du kan finde opskriften her som kun tager 20 minutter at lave.

Rejecocktail

rejecocktail
rejecocktail

Rejecocktail er endnu en dansk klassisk frokostret, der ikke tager lang tid at lave. Faktisk tager det ikke mere end 13 minutter at lave denne rejecocktail med denne opskrift.

Lakseroulade

lakseroulade
lakseroulade

Lakseroulade er en af de her lækre små frokostretter, som du faktisk kan lave på 20 minutter. Nogle betragter lakseroulade som en delikatesse, men det er egentlig bare en lækker frokostret.