Julemad – hjemmelavet og lækkert

Julemad – når Julen står får døren

Julemad på to-do listen? Der er så meget at se til når December og højtiden nærmer sig, og de mange ærinder skal klares i tide. Men ville det ikke være rart at have styr på de mange opskrifter til julemiddagen i god tid i år? På den måde undgår du indkøb i tide og utide når noget mangles, og du kan samtidig slappe mere af og nyde højtiden med dine kære. Mindre stress til Jul lyder rart, ikke? Lige præcis af denne grund har vi hér på Mad i Centrum samlet de klassiske retter vi spiser som julemad lige hér i denne blog. På den måde behøver du nemlig ikke at søge rundt i gamle kogebøger op på de mange internetsider for at finde hvad du leder efter. Du skal blot klikke på opskrifterne lige hér under:

Flæskesteg
Waldorfsalat
Brunede kartofler
Risalamande

 

Indkøb i mylder og travlhed?

Vil du gerne spare turen til supermarkedet, og bruge længere tid på at bage pebernødder med familien? Ingen problem overhovedet. Klik blot lige hér for at læse mere om Rema1000’s smarte indkøbs app – og få en anden til at klare juleindkøbene for dog 😉 Det er så smart! Vi har ikke altid tid nok til at nå det hele, og det er jo vigtigt at nå til julegave indkøbene også. Så prøv appen en dag, og se hvad du synes.

 

Inspiration til madlavningen

Leder du efter andre spændende opskrifter? For eksempel en god desert, eller et nyt indslag til adventsøndagens brunch bord? Led ej længere. Kig du bare forbi vores galleri med mange andre spændende opskrifter, og få inspiration til en sund livsstil i det nye år, lækre bagværk og luksus til morgenmad. Vi har det hele 😉 Husk også at dele denne blog med venner og familie, så alle kan få lidt mere tid til hinanden denne højttid. Det er jo trods alt hvad det hele handler om.

Glædelig December !

Leave a Reply

Your email address will not be published.