OM OS

Få Mad i Centrum’s Nyhedsbrev

Et lækkert pift til mad idéer hver måned

Inspiration hver dag

Lær gode tips og trick fra vores blog når du har brug for dem!

Hvorfor ‘Mad i Centrum’
M
ad i Centrum er til fordi vi har travlt nu til dags. Vores sunde mad bliver for dyr og vores takeaway vaner bliver for ensartet. Der har vi en idé om at lave god mad til en essentiel del af hverdagen igen. 
Det er simpelt at lave god mad, og det er hyggeligt at lave mad sammen. Vi giver plads til svære udfordringer og tid til smukke anretninger ved at levere testede opskrifter der er lige til at gå til. Vælg din anledning og start med at lave mad idag! Vi er lige hér med din online opskriftsamling.
Du finder tips og tricks på bloggen og kan i søgefeltet finde de opskrifter du lige står og mangler. Vi forsøger at udvide sortimentet med de nyeste temaer og madstile så du hele tiden kan finde en opdateret opskrift hér på siden.

CHEFS

Our best cooks
Forberedelsestid: 20 min
Tilberedningstid: 40 min
Tidsforbrug: 60 min
Sværhedsgrad : Medium
Æblekage
20170629140758
Forberedelsestid: 15 min
Tilberedningstid: 25 min
Tidsforbrug: 40 min
Sværhedsgrad: Medium
Æbleskiver
20171129215146
Forberedelsestid: 10 min
Tilberedelsestid: 20 min
Tidsforbrug: 30 min
Sværhedsgrad: Let
Andebryst
20180201174404

Download Good Food iOS or Android app and watch, cook & learn anywhere.

America’s best chefs, sharing their best recipes and kitchen hacks with step-by-step videos for the home cook.

JOURNAL

Lates Articles

Buy Gift Cards Online

Provide with our Gift Card to whom you most want and is sure.

Subscribe to Goodfood Magazine

Get recipes, tips, and news delivered to your inbox.

Visit our Store

Here you’ll find a carefully chosen kitchen inventory.