Æbleskiver

Ingredienser

5 dl hvedemel
½ tsk. salt
lidt revet skal fra en øko citron
½ vaniljestang
4 1/2 dl kærnemælk
Smør til stegning
Æbleskiver- de smager bare bedst hjemmelavet Æbleskiver der er hjemmelavet er bare de bedste i verden! Det er ikke lige det vi laver derhjemme særlig tit. Vi køber en pose, lige som med så mange andre gode sager der burde laves i vores egen køkken. Men det er en skam. De smager fantastisk hjemmelavet, og det...

Instruktioner

1.Start med at blande alt det tørre i en skål. Dvs. Mel, salt, sukker, vanilkekorn, kardemomme, bagepulver, natron og citron skal
2.Del så æggene, og pisk blommerne med kærnemælk og olie en anden skål
3.Bland så de to skåles indhold til en lind dej
4.Pisk så æggehviderne og rør dem i dejen lidt efter lidt herefter
5.Varm din æbleskive pande op, og tilføj lidt smør til hver form
6.Brug enten en sprøjtepose eller 2 skeer til at fordele dejen i formene
7.Vend æbleskiverne en halv omgang når de er klar, og brug så en lille kødnål til at få dem op
8.Servér med flormelis og marmelade

Æbleskiver- de smager bare bedst hjemmelavet

Æbleskiver der er hjemmelavet er bare de bedste i verden! Det er ikke lige det vi laver derhjemme særlig tit. Vi køber en pose, lige som med så mange andre gode sager der burde laves i vores egen køkken. Men det er en skam. De smager fantastisk hjemmelavet, og det tager ikke engang lang tid at lave en god portion overhovedet. Så giv efter til en hyggelig stund sammen med nogen du holder af, og glæd dig selv og/eller dine gæster med hjemmelavede æbleskiver istedet. Denne opskrift er lige præcis for dig der godt kan lide at vide hvordan din mad er lavet, og gerne vil undgå tilsætningsstoffer i alt din mad til hverdag og højtider.

Hvad skal du bruge til hjemmelavede æbleskiver?

Du skal bruge en særlig pande til at lave disse lækre sager godt nok, men du behøver ikke gå i den nærmeste Imerco og finde mere plads i budgettet for at få en. De kan fås i rigtig mange genbrugsbutikker som det første. Men den allerbedste måde er at spørge rundt til familie og venner og bekendte om ikke én af dem skulle sidde inde med en æbleskive pande. På den måde kan du samtidig invitere dem til at prøve din hjemmelavet kreation på et senere tidspunkt.

Vil du gerne have flere gode tips til retter du burde være hjemmelavet? Så lig endelig forbi galleriet, hvor vi har samlet alle vores trofaste opskrifter for at gøre det lettere for dig. Du behøver blot at søge i vores online opskriftsamling, og så har du testede opskrifter at arbejde med. Så er der kun indkøb og køkkentjansen tilbage til dig og dine hjælpere 🙂

En anden god grund til at lave disse sukkerbasser derhjemme, er at de ikke behøver komme fra frysere. Du får dem frisklavet, og de er sundere og med færre ingredienser. Selv med en kombiovn kan du varme dem op igen uden problemer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.