Andebryst

Ingredienser

2 stk andebryst
Salt og peber
1 tsk timian
1 stjerneanis
25 gram smør
SAUCE
1 skalotteløg hakket fint
1 spsk olivenolie
250 gram mørkerøde blomme skåret i halve uden sten
50 gram sukker
50 ml rødvin
300 ml andefond
Andebryst – sprødt og lækkert Andebryst er en rigtig lækker servering når du venter gæster. Eller måske vil du bare gerne vil forkæle din særlige anden halvdel med en velsmagende middag for to. Det tager kun en lille halv time og en pande samt en ovnfast fad at forberede anden, så der er rigelig med...

Instruktioner

1.Steg skalotteløgene i olien og tilføj så blommer og sukker under omrøring
2.Tilføj rødvin og fond og lad simre i 15 min med let omrøring
3.Lad forblive varm eller lad stå ved stuetemperatur
4.Forvarm ovnen til 170 grader
5.Rids skindet af anden med skarp kniv og krydr godt med salt og peber
6.Placér anden med skindet nedad i en varm non-stick pande og steg ca. 5 min
7.Tilføj timian, smør og stjerneanis til panden og lad anden simre i saucen
8.Tilføj det hele til et lille ovnfast fad og steg færdig i ovnen i 5-10 min afhængig af ønsket rødme.
9.Når anden er klar hældes saucen over anden med en ske og las den så hvile i ca. 5 min
10.Servér i tynde skiver til en let kartoffelmos og blomme sauce.

Andebryst – sprødt og lækkert

Andebryst er en rigtig lækker servering når du venter gæster. Eller måske vil du bare gerne vil forkæle din særlige anden halvdel med en velsmagende middag for to. Det tager kun en lille halv time og en pande samt en ovnfast fad at forberede anden, så der er rigelig med tid til at nå alt det andet vi har for på en ellers travl hverdag.

Denne opskrift serverer 2 personer og har kun en håndfuld ingredienser de fleste har i køkkenet allerede. Du får en sprød og velsmagende skorpe samt en saftig kerne ved først at stege anden på panden og derefter stege den færdig i ovnen.

 

Servering af dit sprøde Andebryst

Du kan serverer anden med en let-pisket kartoffelmos samt den blommesauce du får opskriften på hér. Det kræver ikke mange ingredienser, og maden er på bordet på bare 30 minutter.

Indkøb på den lette måde

Vil du gerne spare lidt tid på dine indkøb? Så prøv at tage et kig forbi Rema1000’s nye leverings service. Du vælger dine ingredienser online og så bliver de leveret lige til din dør, uden transport, bøvl og uden mulighed for impulsindkøb. Perfekt til dig der har brug for en ekstra halv time på kontoret, eller gerne vil bruge lidt mere tid med familien.

Inspiration

Vi har samlet en masse lækre retter som inspiration til din madlavnings rutine. På den måde kan du finde alle de gode opskrifter ét sted og spare en masse bøger. Vi har kategoriseret opskrifterne så du kan finde det du leder efter hurtigt og let. Søg blandt andet på kød eller fisk eller få ny inspiration til hverdagens morgenmad med et enkelt klik. Find det hele i vores Galleri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.