Bananmuffins

Ingredienser

2 bananer
2 æg
150 gram sukker
250 gram mel
2 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
Lidt salt
0,75 dl olie
50 gram mørk hakket chokolade
Bananmuffins Bananmuffins er noget af det lækreste du kan nyde på en hyggelig eftermiddag. De tager kun et lille kvarter at lave og så er der ellers lækker lun kage til kaffen. De kan fryses og de kan tages med på madpakken. Hvad ellers kan man ønske sig? De tager ikke meget plads i køkkenet,...

Instruktioner

1.Rør først bananerne sammen med gaffel og tilføj æg og sukker
2.Tilsæt olie imens du pisker med din gaffel
3.Tilføj så vanilje og mel til du har en ensartet dej
4.Hæld dejen på muffinsforme der er nogenlunde lige store
5.Bag i 10 min ved 200 grader

Bananmuffins

Bananmuffins er noget af det lækreste du kan nyde på en hyggelig eftermiddag. De tager kun et lille kvarter at lave og så er der ellers lækker lun kage til kaffen. De kan fryses og de kan tages med på madpakken. Hvad ellers kan man ønske sig? De tager ikke meget plads i køkkenet, og med en skål, en gaffel og en håndfuld ingredienser når du rigtig langt. Du kan bruge papirs muffin forme, eller en metal form, men du kan også finde rigtige gode og pladsbesparende silicone forme. De er små, kan stables og er lette at gøre rene. Simpelt! Du finder dem hos din lokale isenkræmmer.

Servering af dine muffins

Vil du gerne have en lidt finere servering kan du serverer dine muffins med nutella på toppen og en kugle vanilje is ved siden af. Se det er en smagskombination der vinder dine gæsters hjerter! Vil du gerne have bananmuffins klar en anden dag du får gæster på besøg, så frys dem i en frysepose og tag dem op dagen før. Så er der ellers dessert til kaffen på ingen tid. De smager lige så godt efter et minut i microovnen.

Vil du gerne vide mere om bananer og hvorfor de er så fantastiske at bage med? Tag et kig forbi råvareguiden og læs mere om hvornår de er sæson og hvordan du bedst bruger dem. NB: Modne bananerne er de bedste til at bage med!

 

Inspiration til hverdagens madlavning

I vores Galleri finder du en masse lækre opskrifter der kan gøres hverdagens rutine lidt mere spændende. Vi har samlet en række opskrifter til både aftensmad, frokost og morgenmad, så du ikke behøver lede efter de gode opskrifter. Vil du gerne have en anden kage til kaffen end lige bananmuffins? Så tag i kig i kategorien “bagning”. Herfinder du blandt andet en fantastisk chokoladekage.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.