Cremet Svampe Pasta

Ingredienser

2 spsk oliven oile
340 gram friske hvide champignoner, skive skåret
110 gram friske shiitake svampe, skive skåret
salt og sort peber efter smag
2 nellikker & hvidløg, hakket
60 ml cherry
1 kop hønsefond
1 kop piskefløde
250 gram fettuccine pasta
1 1/2 spsk frisk hakket timian
1 1/2 spsk frisk hakket purløg
1 1/2 spsk hakket frisk estragon
9 spsk frisk hakket Parmigiano-Reggiano ost, opdelt

Sådan laver du opskriften på Cremed Svampe Pasta

1.Varm olivenolie i en stor stegepande over medium varme. Kog og rør hvide og shiitake svampe i den varme olie med en knivspids salt indtil saften fra svampene fordampes og svampene er brunede i ca. 10 minutter.
2.Rør hvidløg i svampene og kog i 1 minut; Hæld Cherry i og kog indtil vinen er næsten fordampet. Bland kylling i svampeblandingen; til smag med salt og sort peber. Bring til i kog, reducer varmen og kog indtil den er letter tyk, cirka 5 minutter.
3.Hæld fløde i svampeblandingen, og rør om for at blande det ordenligt sammen, og lad det simre i 5 minutter. Blandingen vil skumme og bliv lidt tykkere
4.Fyld en stor gryde med let saltet vand og bring denne i kog. Rør i fettuccinen, bring den tilbage til kog, og kog pastaen over medium varme indtil den er kogt igennem, men stadig fast til bidet, ca. 8 minutter. Tøm men skyl ikke pasta; Overfør til en stor serveringsskål og hold det varmt.
5.Rør timian, purløg og estragon i svampesaucen og sluk for varmen; Bland 1/2 kop Parmigiano-Reggianoost i saucen, indtil osten er smeltet.
6. Hæld hele svampesaucen over pastaen, og reserver ca. halvdelen af ​​svampene i stegepanden. ilæg pastaen i saucen indtil den er dækket; top af med resterende svampe og resterende 1 spsk Parmigiano-Reggiano ost til sidst

Middag med Stil – Cremet Svampe Pasta

En lækker cremet svampe pasta er en simpel men utrolig lækker anretning til både hverdag og fest.
Der er mange klassiske pastaretter i kogebøgerne efterhånden, så hvordan imponerer du med en kreativ og super velsmagende pasta.
Det gør du ved at bruge lidt ekstra tid i køkkenet, og kombinere en række syrlige ingredienser med en cremet flødesauce.

For en hurtig levering af dine varer tjek da Rema’s app. For mere inspiration til andre retter til weekendens samling tag da et kig på vores blog for de nyeste tips og tricks til lækre anretninger..

 

Simpel, men udfordrende: cremet svampe pasta

Det er vigtigt at du følgen opskriftens fremgangsmåde for et godt resultat, men dertil kan du sagtens eksperimentere med krydderierne. Tilføj et ekstra strejf af varme med lidt cayenne peber eller en frisk chili på toppen, alt efter smag selvfølgelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.