Havregrød

Ingredienser

1 dl havregryn
1 dl vand
1 dl mælk
Salt, sukker og kanel
Havregrød Havregrød er et super sundt alternativ til din morgenmad eller til en eftermiddags snack. Du får proteiner, fiber og serverer du den med lidt frisk frugt er der godt gang i dit system efter en god nats søvn. Dit fordøjelsessystem har godt af en god gang fiber om morgenen. Hvis ikke du allerede har...

Instruktioner

1.Hæld ingredienserne i en gryde
2.Kog dem imens du konstant rører grøden sammen og sku så ned for varmen
3.Smag til med kanel og salt / sukker og prøv dig frem med andre krydderier
4.Sérver varm med frisk frugt og nødder

Havregrød

Havregrød er et super sundt alternativ til din morgenmad eller til en eftermiddags snack. Du får proteiner, fiber og serverer du den med lidt frisk frugt er der godt gang i dit system efter en god nats søvn. Dit fordøjelsessystem har godt af en god gang fiber om morgenen. Hvis ikke du allerede har hørt det, så er morgenmad det vigtigste måltid i din dag.

Servering

Du kan krydre din morgenmad med krydderier du ikke lige forventer. Kanel er super sundt, og kan give en sødme til din morgenmad uden du behøver at indtager hvidt sukker. Sukker er ikke den bedste start på dagen, men en smule frugtsukker – fra frugt der også indeholder fiber – er en god tilføjelse til din morgenrutine. Der er mange ting der afskrækker os fra sukker, men det der er sundt ved frugter er, at vi spiser dem rent.

Sund morgenmad

Tip: Du kan skære nogle stykker æble med skrald på og tilføjer nogle blåbær ovenpå din havregrød. Gør du det, er du godt på vej mod nogle sunde fiber. En god start på dagen er ved at indtage noget protein der gør os mætte.Brug for lidt ekstra mæthed? En god måde at tilføje lidt ekstra protein er ved at tilføje nogle chia frø på toppen af din grød. Rører du dem i optages de bedst i din krop, da de kan optage noget af væsken fra grøden. Er du mere til nødder, så er hasselnødder eller hakkede mandler en god knasende tilføjelse til et frisk morgenmåltid.

Super sund: Vil du gerne have et super sundt morgenbord, og kan du godt lide smagen af ingefær? Så kan du rive en smule ingefær på toppen af din grød og nyde godt af alle de sunde fordele denne smagsgiver indeholder. Er du mere til det søde, så kan mørk chokolade gøre en trist morgen lidt mere hyggelig.

Vil du gerne have mere inspiration til en sund livsstil? Eller måske vil du gerne læse seneste nyt om de trends der er i nyhederne, så læs vores blog om sundhed hér.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.