Hjemmelavet is

Forside » Recipes » Desert » Hjemmelavet is
Hjemmelavet is

Ingredienser

6 pasteuriseret æggeblommer
150 gram flormelis
6 pasteuriseret æggehvider
2 dl piskefløde
50 gram Chokolade , 44% eller mere (Valgfrit)
Hjemmelavet is Hjemmelavet is er noget vi laver til desert alt for sjældent. Og det er en skam, for det smager helt fantastisk! Du kan let lave en super dejlig desert til hele familien og alle dine venner uden alt for meget postyr. Der skal ikke ret mange ingredienser til, og du har ikke brug...

Hjemmelavet is

Hjemmelavet is er noget vi laver til desert alt for sjældent. Og det er en skam, for det smager helt fantastisk!

Du kan let lave en super dejlig desert til hele familien og alle dine venner uden alt for meget postyr. Der skal ikke ret mange ingredienser til, og du har ikke brug for al tid i verden til at forberede en super smuk ret til din samkommen. Med et par æg, noget flormelis og lidt (sund) chokolade har du en dejlig tredje ret til en hyggelig aften eller bare fordi du har lyst.

Ny inspiration til madlavningen i hverdagen

Kigger du efter mere inspiration til gode opskrifter til hverdag eller til en opkommende fest? Lige her kan du finde en masse gode og testede opskrifter som vi har samlet for at give dig en oversigt over alle de gode retter du kan lave derhjemme. Omend du leder efter en ny morgenmadsret eller et twist til din frokost menu har du fundet den rette side. Kig forbi vores Galleri for at se en masse lækre opskrifter der sætter dine mundvige i vand. de er kategoriseret efter navn og anlednings samt ingredienser, hvilket giver dig et hurtigt overblik i en travl uges madplanlægning.

En Lettere Hverdag med Rema1000

Vil du gerne have en lettere hverdag hvor du ikke skal vente i supermarkedet efter  en lang dag med arbejde? Svaret er lige her foran dig med Rema1000s super gode app Vigo. Her kan du finde en hjælp til de travle dage i din hverdag. Ved at shoppe online kan du spare tid og samtidig ikke blive fristet af lækkerier ved kassen. Du sparer din energi og kan gemme den til de ting du gerne vil lave istedet. Det er simpelt og lige til. Læs mere om konceptet online via dette link.