Loppefrøskaller

Ingredienser

2 dl majsmel
1 tsk salt
1/2 dl solsikkekerner
1/2 dl græskarkerner
1/2 dl sesamfrø
1/2 dl hørfrø
2,5 dl kogt vand
Loppefrøskaller Loppefrøskaller er et sundt tiltag til din hverdags diæt. Det er et vegetabilsk naturlægemiddel der er godkendt af sundhedstyrelsen som et kosttilskud. Fordelene ved at inkorporere HUSK i din kost er det høje fiber indhold der sikrer en god fordøjelse. Har du reelt problemer med din fordøjelsen kan loppefrøskaller også hjælpe. Er det en...

Instruktioner

1.Kog først vandet og bland kerner og frø sammen i en skål
2.Tilsæt salt og majsmel til kernerne, og rør det kogende vand i skålen til du har en ensartet dej
3.Fordel dejen imellem 2 stykker bagepapir og brug en kagerulle til at rulle dejen flad
4.Tag det øvereste stykke bagepapir af, og brug en pizzaskærer eller en skarp kniv til at ridse dejen i de stykke du ønsker de knækbrød skal have
5.Bag dejen ved 150 grader i ca 1 time
6.Knæk stykkerne som skåret og lad dem køle af
7.Opbevar dem i en kagedåse beklædt med et stykke bagepapir

Loppefrøskaller

Loppefrøskaller er et sundt tiltag til din hverdags diæt. Det er et vegetabilsk naturlægemiddel der er godkendt af sundhedstyrelsen som et kosttilskud. Fordelene ved at inkorporere HUSK i din kost er det høje fiber indhold der sikrer en god fordøjelse. Har du reelt problemer med din fordøjelsen kan loppefrøskaller også hjælpe.

Er det en udfordring at få nok fiber i din kost, og er du lidt træt af rugbrødsmadder?
Så tilføj HUSK til et hjemmelavet knækbrød,  dine hvedemels boller eller endda en smoothie. Du kan også tage tilskudet i en kapsel.

Hvad er kosttilskud?

Der er mange former for kosttilskud. Og nogle af dem er ikke så åbentlyse som kapsler og vitaminpiller. Loppefrøskaller er Ifølge Sundhedstyrelsen et godkendt kosttilskud, hvilket er noget der kan “påvirke kroppen ernæringsmæssigt og/eller fysiologisk”, på en positiv måde. Døjer du med “forstoppelse, diarré, irritabel tyktarm og forhøjet kolesterol” kan dette tilskud hjælpe dig tilbage til et sundere udgangspunkt. Det er et vegetabilsk, plantebaseret tilskud som gør det velegnet til vegetarer og veganere, men som også kan hjælpe under graviditet. (Husk.dk)

Opskriften hér er glutenfri og indeholder mange fibre, hvilket sætter gang i systemet. Det betyder også at det er vigtigt at drikke rigeligt med vand. Så husk endelig at drikke godt med væske i løbet af dagen, da denne kombination sørger for en sund og tilfreds tarm der holder dig glad og regelmæssig.

Vil du gerne finde mere inspiration til sund madlavning?

Så besøg vores Opskrift Galleri, hvor du finder en masse gode idéer til sunde alternativer til en simpel hverdag med mad der smager godt OG er godt for dig. Der er både vegetariske muligheder samt opskrifter på sunde brød og gode simple opskrifter til en fiberrig morgenmad. Start dagen rigtigt og tilføj til fiber til din mad.

Du finder HUSK fiber hos din lokale helsebutik eller online hos Husk.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.