Majspandekager

Ingredienser

200 gram hvedemel
300 gram majsmel
8 dl skummet mælk
8 æg
120 gram margarine
0,5 tsk salt
Majspandekager Majspandekager er kun én udgave af pandekage opskrifter vi har her på siden. Men de er lette, hurtige og de smager bare godt. Det gør pandekager jo som regel, men det er ikke muligheder og opskrifter der skal mangler her på siden. Så en af fordelene ved at tilføje majsmel er at det ikke...

Instruktioner

1.Mix først melet sammen i en skål, og tilsæt saltet
2.Steg ved høj varm i lidt smør til pandekagerne er gyldenbrune på begge sider
3.Rør så æggene ud i mælken i en anden skål
4.Tilsæt melblandingen til mælken lidt efter lidt under omrøring og rør herefter margarinen i også

Majspandekager

Majspandekager er kun én udgave af pandekage opskrifter vi har her på siden. Men de er lette, hurtige og de smager bare godt. Det gør pandekager jo som regel, men det er ikke muligheder og opskrifter der skal mangler her på siden. Så en af fordelene ved at tilføje majsmel er at det ikke indeholder gluten. Gluten er det stof der får brød til at hæve ved bagning, og nogle kan opleve ubehag ved for meget gluten. Læs mere på vores blog hvad gluten egentlig er, og hvordan du skruer ned for dit indtag hvis du mener du har behov for det.

Tilberedning

Du kan lave pandekager både søde og salte, helt efter hvilken smag du foretrækker. Om du er til den franske med citron og sukker, eller den amerikanske med sirup og blåbær eller den klassiske danske med vanilje is og marmelade. De søde pandekager huskes altid til hyggelige sammenkomster og sommer aftenener.

Men.. Du kan også bruge pandekager til at have det lidt sjovt med madlavningen til mandag aften og tilberede dem fyldte. Med få ingredienser kan du få en rigtig velsmagende ret der smager mindst lige så godt varmet op til frokost næste dag. Vi er altid fan af rester når maden er lækker.

TIP: Hvis du har mange du skal lave pandekager til, kan det være en idé at finde et ildfast fad og tænde oven på ca. 100 grader. På den måde holder de første pandekager sig varme og sprøde imens du steger de resterende færdige.

Stegningen er det, der tager mest tid når du laver pandekager

Men hvorfor ikke forberede dejen på forhånd hvis du mangler tiden inden servering. Så er det bare at hive en skål ud af køleskabet og starte komfurret. Dejen kan også holde sig til næste morgen, hvis du forbereder den om aftenen så den er klar til enten brunch eller bare lidt forkælelse på en hverdag.

 

Vil du gerne lære mere om gluten om finde ud af om du måske har en allergi?
Så læs mere på Netdoktor.dk eller kontakt din læge for mere information.

Leave a Reply

Your email address will not be published.