Vafler

Ingredienser

0,5 L mel
4 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
4 spsk sukker
2 æg - delt i blomme og hvide
1 dl olie
0,5 L mælk
1 tsk vanilje
Good Food sounds like the name of an amazingly delicious food delivery service, but don't be fooled. The blog is actually a compilation of recipes, cooking videos, and nutrition tips.

Instruktioner

1.OG bag så vaflerne med mellem-høj varme i 5-10 minutter
2.Pisk æggehviderne i en seperat skål
3.Bland æggeblommer, mælk, olie og vanilje og pisk det let sammen
4.Tilføj de tørre ingredienser til de våde og fold så æggehvide massen i til sidst.
5.Gør Vaffeljernet klar med en smule smør

Vafler

Vafler er en skøn tilføjelse til rigtig mange lejligheder. Find dit vaffeljern frem og kom i sving! Dette er en desert der minder meget om pandekager. Den er sprød, oftest sød og smager super godt med chokolade ovenpå og vanilje is til. Du har måske prøvet dem i tivoli, på strøget i diverse gågader eller hjemme hos bedsteforældrene. Men en god hjemmelavet vaffeldej kan kun bringe smil med sig.

Opskriften hér er rigtig simpel og ligetil. I kan forberede den dagen i forvejen, eller bare lave den i øjeblikket som i får lyst til vafler. Ingredienser minder meget om dem der bruges til pandekager, og som oftest er de i dit køkkenskab allerede.

Vigtig når du laver vafler:

Du skal bruge et vaffeljern og en plastik eller træske til at tage vaflerne ud. (Dette er fordi et vaffeljern for det mester er lavet med teflon belægning. Det vil vi gerne undgå at indtage, så pas på med metallet 🙂 )

For opskrifter på pandekager eller alt muligt andet godt, så kig forbi vores opskriftside for mere inspiration til madlavningen.

Husk også at give det antal stjerner du mener opskriften fortjener, så andre der søger en vaffel opskrift ved hvad de kan forvente af den.

Har du ikke et vaffeljern, men du er rigtig sulten efter vafler? Så fortvivl ikke! Det er ikke den dyreste køkken gadget der findes. Så kan du ikke låne af naboen, så tag et kig på nettet er gå en tur forbi din nærmeste hvidevareforhandler og se hvad de tilbyder. Som udgangspunkt rækker et par hundrede kroner langt.

Servering:
Vil du gerne brilliere med en smuk vaffelanretning? Ingen problem. Frisk frugt, søde dressinger og is når rigtig langt med en friskbagt vaffel. Og vil du gerne have særlig ros, så husk altid at blande det søde med det sure. En citron lemonade og lidt mint på toppen kan gøre underværker på en gråvejrsdag for både humør og helbred.

Leave a Reply

Your email address will not be published.